13 oktober 2017
Yoga & meditation studios

Wij hebben van horen zeggen, dat in het Zeeheldenkwartier een positief energieveld hangt. En als je dat aan ons vraagt, is dat natuurlijk zo! Niet heel gek dat er door deze feel-good-factor zoveel yoga studio’s gevestigd zijn. Prima te combineren met lekkere luie latte bij één van die velen koffietentjes in de wijk!

Bikram Den Haag

Veel zweet en in het begin misschien wat tranen om het vol te kunnen houden. Want één ding is zeker: warm ga je het krijgen!  Bikram is een 90 minuten durende Hatha yogales. De volgorde van de oefeningen in de les zijn steeds hetzelfde. Je bent niet alleen met de yoga bezig, maar tegelijkertijd leer je je ademhaling beheersen, terwijl het zweet onder je oksels weg klotst. Ze hebben een hele mooie introductie aanbieding: een week lang onbeperkt yoga voor slechts 15 euro!

Prins Hendrikplein 2

Wake up yoga

Hier vind je niet alleen yoga, maar dit is ook een centrum voor meditatie en levenskunst. Onder het motto niks moet, alles mag, wordt hier lesgegeven. De lessen zijn in kleinere groepen, zodat iedereen zich welkom voelt. Sharma yoga, Soul Glow yoga, Fiore Osmose yoga is een greep van de yogavormen die door de dames worden gegeven en zijn afgestemd op jouw behoefte op je eigen moment.

Piet Heinstraat 98

Balanzs

Zeven dagen gratis uitproberen, dat klinkt als muziek in de oren! Beginner of gevorderde yogi, dat maakt hier niet uit. De alledaagse drukte is hier even niet welkom! Kan je wel wat meer energie gebruiken? Of wil je gewoon eens lekker ontspannen? Doe je zelf een plezier en boek naast je yogales een massage of een beautybehandeling. En wil je een periode intensief aan de slag om in balans te komen? Dan is het Body & Mind programma’s echt iets voor jou.

Laan van Meerdervoort 96C

Delight Yoga

Zit nog niet zo heel lang in Den Haag, maar straalt één en al sereniteit uit. Je kan kennis maken met verschillende yogavormen bij Delight. Zo heb je al 10 lessen voor maar €50 en krijgen studenten altijd 10 procent korting. Delight gelooft erin dat zeker studenten veel aan yoga hebben, omdat het concentratievermogen verbeterd wordt. Daarnaast hebben ze bijzondere retreats in onder andere het prachtige Mandali in Italië.

Scheveningseweg 14

Yogisha

Yogisha is dé yogawinkel van Nederland. De nieuwe shop in de Prins Hendrikstraat biedt een ruim assortiment aan yogaproducten: van hoogwaardige yogakleding tot trendy accessoires en yoga props. Het brede spectrum aan speciaal geselecteerde yogamerken met een hoge kwaliteits- en originaliteitsfactor maken Yogisha uniek in Nederland.  

Prins Hendrikstraat 138