20 oktober 2017
6 x hulp bij huizenjacht

Op zoek naar het ideale huis voor gezinsuitbreiding? Of misschien toch even wachten en liever eerst een starterswoning? In deze tijden dat de huize markt op zijn kop staat is het helemaal niet gek om een makelaar in de hand te namen. Voor en koop en huur zijn dit je ideale partners in het Zeeheldenkwartier. Welkom thuis!

B&F Makelaar 2.0

B&F is een jong en fris kantoor en ze geven klanten 100% service en aandacht. Omdat zij vinden dat iedere klant dat verdient. Communicatie is namelijk de sleutel tot succes, vinden Joanna en Nard. Zoeken doen de meeste klanten het liefste zelf. En terecht, dat is tegenwoordig ook ontzettend leuk en makkelijk door websites als Funda. Onderhandelen over de prijs van je droomhuis is misschien minder leuk? Als je verliefd bent geworden op een huis, ben je dan niet geneigd sneller akkoord te gaan met een prijs, omdat je bang bent dat het huis anders aan je neus voorbij gaat? B&F Makelaar 2.0 behartigt als zakelijke partner jouw belangen. Doordat ze je volledig ontzorgen en zichzelf vaak terugverdienen door een betere prijs, kan je met plezier terugdenken! En ze zijn altijd bereikbaar, omdat een huis kopen of verkopen niet ophoudt in de avonduren of in het weekend!

Kantoor: Tasmanstraat 126

Mevrouw de Aankoopmakelaar

Esther van Heteren is geen gewone makelaar. Mevrouw de Aankoopmakelaar is een kopers makelaar. Een makelaar die alleen voor de koper optreedt dus voor jou. En om ervoor te zorgen dat deze belangen uitstekend worden behartigd heeft Mevrouw de Aankoopmakelaar geen woningen in de verkoop zodat er nooit belangenverstrengeling kan ontstaan. Haar loopbaan is in 1990 begonnen bij Van Heteren Makelaars te Arnhem (inderdaad een familiebedrijf) waar zij van secretaresse de buitendienst is ingerold naast haar vader en 2 ooms. Na 12 jaar met veel plezier te hebben gewerkt in de binnen- en buitendienst werd het tijd om verder te kijken dan het familiebedrijf. Zij is in de jaren daarna werkzaam geweest als makelaar/kantoorleider en sinds september 2008 gestart in het Zeeheldenkwartier.

Kantoor: Piet Heinstraat 92 A

Elzenaar

Dat de onroerend goed markt momenteel erg hectisch is, weet iedereen. Woningen worden verkocht, voordat je zelfs maar hebt kunnen kijken. Juist daarom is het belangrijk een eigen aankoopmakelaar mee te nemen die je kans van slagen vergroot. Hij kijkt objectief naar de woning en professioneel onderhandelen is zijn tweede natuur. Dit kan ook als je al een aantrekkelijke woning op internet gevonden hebt en wilt gaan bezichtigen. Zo helpt Elzenaar je bij de waardebepaling, onderhandelingen, afhandelingen en lastenberekening! Maar ook andersom.. Wil jij je huisverkopen? Elzenaar geeft je graag tips om de bezichtigingen optimaal te laten verlopen. Een kleine investering in tijd en/of geld, die je bij de verkoop meestal ruimschoots terugverdiend!

Kantoor: Van Diemenstraat 130

Wooncompany

Huren is de meest voorkomende woonvorm en daarmee ook de basis van WoonCompany. Dagelijks hebben Eric, Sander en Therry het grootste belang om een appartement of woonhuis te vinden, waar je waar helemaal thuis voelt. Of dit nou is voor een korte of langere termijn. Vanaf 2003 bemiddelt WoonCompany succesvol tussen verhuurders en huurders, en verkopers en kopers (tevens beleggers) van onroerend goed in de stad Den Haag. Het team van Wooncompany helpt je in de wirwar van zaken die je moet regelen als u een huis koopt of verkoopt. Van de eerste bezichtiging tot de eigendomsoverdracht bij de notaris: zij staan klaar voor je!  

Kantoor: Anna Paulownastraat 84

Janson Makelaardij

De meeste klanten van Janson noemen ze een ‘prettig makelaarskantoor waar de persoonlijke benadering voorop staat’ en de ander zegt ‘doortastend en kordaat makelaarsadvies van financiën tot en met koopbegeleiding’. Niet gek, dat de heren bij de beoordelingen ruim een 9 gemiddeld krijgen voor service. Iets waar ze reuze trots op zijn! De meeste medewerkers zijn door de wol geverfd en kennen hun klanten door en door. Of het gaat om de aan- of verkoop of verhuur van woonhuizen, winkels of bedrijfspanden, om verzekeringen, hypotheken of taxaties, jouw belang staat altijd voorop!

Kantoor: Prins Hendrikplein 3 B

RE/MAX City

RE/MAX City is het nieuwe RE/MAX kantoor van Den Haag in 2016 opgericht door Ellen van Opstal. RE/MAX kan je kennen als wereldwijd de grootste franchiseorganisatie in de makelaardij met ondertussen 110.000 aangesloten professionals. De makelaars binnen het internationale netwerk opereren op lokaal niveau, maar kunnen wereldwijd samenwerken en kennis delen. Omdat zij alleen maar zelfstandig ondernemers werken, heerst er zeker geen 9 tot 5 mentaliteit. Hierdoor doen zij veel bezichtigingen en afspraken buiten kantooruren. Ideaal voor veel kopers! En als je met Ellen aan de slag gaat merk je snel genoeg dat ze sterk gemotiveerd is en heilig gelooft in niet pandgericht, maar klantgericht!

Kantoor: Zoutmanstraat 47