28 september 2017
Kleurrijke klussers & kunstenaars

Kan je huis wel een nieuwe twist of opknapbeurt gebruiken? Of ben je opzoek naar de beste producten voor jouw creatieve uitlaatklep? De meest kleurrijke winkels voor zowel klusser als kunstenaar markeren het Zeeheldenkwartier.

Goedman

Nu nog meer potloden, penselen, verven en vernissen onder één dak, want onlangs heeft Rolf Goedman het oude pand van de Kleine Koffiebranderij bij zijn zaak getrokken. Hij staat als de vijfde generatie aan het ‘creatieve roer’. Door de jaren heen is dit familiebedrijf ook veel hetzelfde gebleven, want advies is nog altijd inbegrepen. Wie de winkel binnenloopt, wordt ondergedompeld in een zee van kleur. Niet verwonderlijk, want het assortiment omvat verven en potloden van alle topproducenten. Bovendien zijn vrijwel alle producten verkrijgbaar in twee kwaliteiten; een professionele variant en een hoogwaardig budgetalternatief. Dat is ook een van de redenen waarom klanten hun weg naar Goedman jarenlang weten te vinden; het aanbod groeit mee met het budget!

Prins Hendrikstraat 51

Bierens

Mag er een nieuwe kleur op de muur? Of kan het beter terug naar rustgevend wit? Bierens is hét adres voor verf & wand. In de winkel zijn er eindeloos veel voorbeelden te zien van kleuren, kleurencombinaties en allerlei decoratieve mogelijkheden. Elke kleur kan hier gemaakt worden in blik, emmer of spuitbus. En als je nou geen keuze kan maken, met deze Zeeheldenkleurenwaaier zit je altijd goed! Daarnaast is het personeel altijd op de hoogte van de nieuwste woontrends voor in je huis en weten ze hoe je elke klus aanpakt. Handig voor de echte weekendklusser; Bierens is elke zondag geopend tussen 09:00 - 14:00 uur. Overigens hebben ze nog meer producten dan alleen verf. Mocht je op zoek zijn naar een kittig stukje behang, dat hebben ze hier ook!

Waldeck Pyrmontkade 676