30 oktober 2020
Koffietijd

Tijd voor een bakkie troost in deze natte troosteloze herfstweer. En niet zomaar een bakkie, want de beste koffie’s vind je zomaar naast je, in de buurt. We hebben een shortlist voor je gemaakt van de coffee-to-go’s in het Zeeheldenkwartier. Koffieleut of geen koffieleut, probeer ze allemaal uit en neem er ook één mee voor je collega, familie of vrienden. Check instagram voor de juiste openingstijden.

1. @singleestatecoffeeroasters, flagshipstore van Single Estate, een modern specialty koffiebrander, met een focus op de best mogelijke koffie voor horeca, (thuis) barista’s en zakelijke klanten. De beste barista van Nederland maakt hier koffie voor jou.
2. @cafeblossom , heerlijke koffie en taart en heerlijke working lunch takeaway
3. @plentydenhaag , heerlijk plant-based, naast de koffie, cinnamon rolls, poffertjes en meer
4. @appeltjeeitje070 , psst all one shot coffees are just €1.75 before 09:30.
5. @pimcoffee , keus genoeg bij Pim, Latte macchiato met haver, kokos, amandel of sojamelk? Tijdens de lockdown, Manic Monday happy hour tussen 11:00-12:00uur. 2 coffee’s halen en maar 1 betalen.
6. @gastropub.vankinsbergen , open iedere dag van 10:00 tot 21:00 uur. Heerlijke #capriolecafe en bagels.
7. @lunchroomjohnjunes , Haast? Bestel je lunch, bel 0702201305. De bestelling staat klaar om op te halen. Vraag naar onze home made specials!
8. @grandcafevictoria, koffie, thee en warme chocomel. Check de speciale “beerbol” en oliebollen.
9. @buddhabowldenhaag , homemade chai latte, traditioneel recept.
10. @chocolatine_patisserie , Artisan pâtissier à La Haye, franse pâtisseries, macarons, viennoiseries en ander zoete heerlijkheden. Dit en een coffee-to-go erbij is een feest.Hebben we jouw favo plek vergeten en die hoort echt bij deze lijst, laat het ons weten.