15 september 2017
Verzamelaars verzameld!

Van sparen op de bank, naar mooie spullen op de plank. Iedereen heeft in zijn of haar leven wel een moment van verzamelen gehad. Strips, stickers, knuffels, flippo’s, knikkers, kaarten noem het maar op. Het Zeehelden heeft nog een aantal van dit soort prachtige zaken in haar kwartier.

Collectura

Hier vind je alles voor de verzamelaar! Van accessoires zoals albums, cassettes, strips, speelgoed en lifestyle uit de 50 ‘s, 60 ‘s, 70 ‘s & 80 ‘s. Je kunt het zo gek niet bedenken of deze verzamelzaak heeft het. Een walhalla voor iedere verzamelaar!

Piet Heinstraat 113

Spellenhuis

1 spel, 2 spellen, overal spelletjes! Het Spellenhuis is al meer dan 13 jaar de speciaalzaak voor spellen. Of je nu een puzzel, bordspel, kaartspel, ruilkaartspel, of een rollenspel zoekt. Naast de verkoop organiseren ze hier ook demonstraties van spellen en toernooien. In de locatie Haarlem bieden ze ook een bordspellen café, het eerste board game café van Nederland..

Zoutmanstraat 94

Stripboekenwinkel Barelli

Strips voor jong en oud, van toen en nu. Een échte stripwinkel zoals er nog maar weinig zijn. Hier kun je terecht voor al je wensen op het gebied van stripverhalen. Naast stripboeken hebben ze hier ook posters, merchandise en antiquarische strips. Ook hebben ze hier stripboeken in andere talen, voor iedereen wat te vinden dus!

Zoutmanstraat 80