4 november 2017
Speel vier kappers op 'n rij

Ben je hard aan een knipbeurt toe, maar loop je van hot naar haar? Nergens voor nodig! In het Zeeheldenkwartier zitten vier zaken in Piet Heinstraat op een rij, waar je tijdens het lunchen of shoppen zo naar binnen kan lopen! 

Beau visage de michelle

Knippen, stylen en visagie worden in dit zaakje samengebracht. Voor de eigenaresse was dit een droom die uitkwam. Het begin van deze kapsalon begon binnen de omgeving van Barbershop&Co. Nu uitgegroeid tot deze plek vol verassingen. Één van die verassingen is dat je hier Ibiza veren in je haar kunt laten zetten. Iedereen kan hier terecht voor een knipbeurt; dames, heren en kinderen.

Piet Heinstraat 57

Haarzuiver

Dit is een net even andere kapsalon dan je gewend bent. De eerste milieuvriendelijke kapsalon in Nederland. Ga je voor de blondie look? Doen ze niet aan. Een permanentje kan je hier ook vergeten. Wat ze hier wel doen is permanent goed bezig zijn met het milieu. Natuurlijk je haar kleuren kan hier wel, maar alleen met plantaardige verfstoffen. Het ecologische aspect staat bij deze kapper vooraan!

Piet Heinstraat 51

Bart Rond

Hier draait alles om één persoon! Het gehele team zal er dan ook alles aan doen om jou een goed gevoel te geven. Kwaliteit en service zijn hier vanzelfsprekend en of je nou de laatste trend wilt volgen of komt voor puur gemak beiden is hier mogelijk. De zaak evenaart de manier waarop hier te werk wordt gegaan, alles ziet er strak uit.

Piet Heinstraat 56

Il Mondo

Naast dat je hier je haar kunt knippen kun je hier ook terecht voor haarextensions en make-up. Hier creeëren ze een kapsel wat goed bij je persoonlijkheid past en jou als invidu laat stralen. Als je hier je haar laat knippen waan je je even in een klein stukje Italië. Dit straalt de zaak met baroq achtige sferen dan ook op en top uit.

Piet Heinstraat 68