18 november 2017
Schoenen niet van de lopende band

These boots are made for walking… and that’s just what they do. Heb je moeilijke voeten? Of zoek je een schoen die perfect bij je past? Deze drie zaken lopen net even iets harder om ervoor te zorgen dat de schoen die je koopt ook daadwerkelijk lekker loopt en zit.

The Walk

Deze schoenenzaak heeft luxe schoenen gecreëerd voor de moderne man. Alles wat ze hier doen wordt op de ouderwetse manier gedaan, met de hand. Van het opmeten, het knippen van het leer, het naaien en passen en meten. Deze schoenen zijn geheel voor jou gemaakt en ontworpen en aangepast aan jouw wensen en voorkeur.

Prins Hendrikstraat 77

Johan Wassenaar

We krijgen de laatste jaren steeds meer belangstelling voor onze gezondheid, zo ook voor onze voetgezondheid. De mogelijkheid om beter te staan en te lopen door een opmaat gemaakte schoen is in deze zaak mogelijk. Je kan hier je voetbedden laten maken, zodat de podoloog een op maat gemaakt advies aan je kan geven.

Prins Hendrikstraat 132

Van Asperen

Van Asperen is een schoenspeciaalzaak die er al meer dan 125 jaar voor zorgt dat dames, heren en kinderen op goede schoenen lopen. Een optimaal loopcomfort is een belangrijke basis voor iedereen. De schoenencollectie bestaat uit sneakers, veterschoenen, booties, instapschoenen, laarzen, pumps, sandalen en slippers. Alle schoenen kunnen worden aangepast en op maat worden gemaakt. 

Piet Heinstraat 37