4 oktober 2018
Walhalla voor plantenliefhebbers

Wist je dat planten een positieve invloed hebben op productiviteit en creativiteit? Ook verbeteren ze de concentratie, zorgen ze voor minder stress en zuiveren ze de lucht. Super duurzaam, al helemaal in onze drukke stad! Deze conceptstores in het Zeeheldenkwartier laten je je lekkerder voelen en beter presteren met groen. 

Wauw Warenhuis

Loop je bij Wauw naar binnen? Tik dan even Willy aan. Altijd in fleurige kleuren gekleed en het liefst de hele dag in de weer met de planten... dat is Willie! De planten zijn haar favoriet van alle WAUW-spullen. Als de wekelijkse lading aankomt in de winkel trekt ze de deur van het busje al open voor die stil staat! Willie maakt ook alle 'zeemonsters' en de mooiste creaties met levend groen. En als ze weer eens een prachtig geïllustreerde etalage hebben... Willie!

Wauw Warenhuis - Piet Heinstraat 51a

Little Green Shop Bar en Zo

Haagse Schatten over Bar en Zo: Zoë struint stad en land af op zoek naar de mooiste vintage juweeltjes, terwijl Barro achterin de knusse tuin in een kas planten verzorgt om later te verkopen. De winkel is daardoor lekker groen. Overal zie je de leukste planten. Van cactussen tot vetplantjes in bijzondere vormen en natuurlijk onze persoonlijke favoriet de Pilea: ook wel pannenkoekenplant genoemd. Je koopt ze bij Bar en Zo in een mooie vintage pot. Heb je geen groene vingers? Geen paniek! Barro geeft je er graag advies bij hoe je de planten het beste verzorgt.

Bar en Zo - Prins Hendrikstraat 103

Designstore Edwin Pelser

Edwin Pelser vertelt over unieke groene Designer: Vernieuwing met respect voor tradities, waarbij harmonie tussen mens en natuur gewaarborgd blijft, dat is het verhaal achter de collectie van onze winkel. De missie van ontwerper Jonael van der Sloot is om mensen dichter bij de natuur te brengen. Hij zet de schoonheid die de natuur ons dagelijks biedt centraal. Onder de naam Spruitje maakte hij een gesloten terrarium. Water geven is niet nodig, de natuur gaat gewoon zijn gang."

Edwin Pelser - Piet Heinstraat 123