28 oktober 2017
Comfort food thuisbezorgd

Heb je een keer geen zin of tijd om te koken? Of ben je gewoon liever lui dan moe? Ook met een paar klikken online haal je het Zeeheldenkwartier in huis. Smakelijk eten alvast!

Karsten en Kuiper

Hardlopers zoals boterzachte gegrilde zalmfilet en gegrilde kippendij met 5 spices gaan hier elke dag over de toonbank! Alles is vers en ter plekke bereid.

Bestel!

Smokey’s Spareribs

Al 25 jaar de lekkerste ribben van Den Haag! Kies voor de klassieker zoet of ga voor extreem heet en maak het af met een gepofte aardappel en maiskolf.

Bestel!

Vincenzo’s

Pizza! En die zijn knapperig. Extra knapperig. Het deeg heeft expres een randje omhoog zodat hij net wat meer warmte vangt en zo krokant uit de oven komt!

Bestel!

de Sushimeisjes

Inside out rolls, maki, zeewiersalade en ga zo maar door! Tip: De vegetarische rolls met zoete aardappel en tempura paddenstoel zijn erg lekker!

Bestel!

Chef India

De authentieke smaak van de Indiase keuken is nergens in Nederland beter dan hier. Chicken tandoori, Tikka Masala, papadooms en veelal vegetarische gerechten.

Bestel!

Waroeng Soeboer

Het Indonesisch restaurant is al bijna 60 jaar een begrip voor de liefhebber van de Javaanse keuken en bezorgen je binnen no-time een volledige rijsttafel thuis!

Bestel!