9 april 2018
4 x nieuwe ondernemers

Feeling Good Juices, Prins Hendrikstraat 139

Vandaag ging het Zeehelden welkomstcomite voor het eerst op pad om de nieuwe ondernemers welkom te heten in de wijk. Sommige ondernemers zitten er al wat langer. Zo ook Gitta van Feeling Good Juices. Gewapend met welkomstpakket hebben we haar officieel welkom geheten. Was een leuk bezoekje. Naast gezonde sapjes serveert ze ook heerlijke koffie. Met taartjes van Sue!

Het Gelukskabinet, Zoutmanstraat 18A

Sinds kort zit in het pand van New Babylon in de Zoutmanstraat "Het Gelukskabinet”. Eigenaar Sidney en zijn partners hebben de winkel omgetoverd tot een overzichtelijke en ruimtelijke winkel met een groot en breed aanbod. Edelstenen, sieraden en wierook per stuk, je vindt het er! Er zijn ook plannen voor kleine pianoconcerten en lezingen.

Achie de Barber, Zoutmanstraat 71

Tijdens de Zeeheldenwelkomsttour gingen de zusters ook langs bij Achie de barber. Deze hippe kapper zit nu een half jaar in de Zoutmanstraat en doet het heel goed. Offline en online!

Myst Artshop, Zoutmanstraat 35

Dit is Kees van Myst artshop, sinds januari zit hij in de Zoutmanstraat. Bij Myst Art Shop vind je “de grootste, mooiste en meeste betaalbare collectie moderne handgeschilderde schilderijen van Nederland”. En dat gewoon in de Zoutmanstraat!