8 oktober 2018
Drie zaken die op ambacht zitten

Ben je gek op vintage (design) meubels? Word je al blij van het idee dat je jouw oude meubelstuk opnieuw kan stofferen? Kom dan van die stoel af en spring op de fiets naar deze zaken en bewonder de ambacht die ze in huis hebben.

Chairs

Van 18e -eeuwse barok tot Scandinavisch design. Een ruime collectie van antieke en vintage meubels: van Amsterdamse School tot Artifort. Voor de bekleding is er een zeer uitgebreide collectie meubelstoffen. Er is veel wisselend aanbod en voor de herstoffering van de stoelen en sofa’s gebruiken ze hun eigen atelier.

Zoutmanstraat 106

ZONDE OM OP TE ZITTEN

Klinkt ook per direct zonde! Om op te zitten. Kan de stof van jouw stoel echt niet meer? Dan zit je hier goed! Speciale stoffen, maar ook rustige stoffen kun je hier vinden om lievelingsstoel opnieuw te laten bekleden. Of heb je een stoel op de kop getikt, maar is de bekleding niet helemaal jouw smaak? Dan is dit jouw zaak.

Prins Hendrikstraat 86

CLASSIC DESIGN

Het aanbod bestaat uit een breed assortiment vintage design meubels. Veel ontwerpen van bekende internationale ontwerpers, zoals Charles Eames. Wil je een designstoel laten repareren of reinigen, dat kan hier ook! Classic Design doet wereldwijd volledige refurbishing van Vitra stoelen met originele bekleding.

Zoutmanstraat 41