11 november 2017
3x slapen in het Zeeheldenkwartier

Je kent het wel, jij als geboren Hagenees, zo trots als een reiger, heeft op die ene verjaardag net iets te enthousiast over Den Haag gedaan. Je schoonouders komen op bezoek in jouw stad en zijn wel heel erg benieuwd wat er dan zo leuk is aan die mooie stad achter de duinen en al helemaal aan dat Zeeheldenkwartier waar je maar over blijft praten. Tijd voor drie tips waar jij je gehele schoonfamilie zonder zorgen onder kan brengen!

La Paulowna - Boutique Hotel

Dit prachtige hotel ligt aan het Anna Paulowna plein. Elke kamer is anders en heeft haar eigen kleuren thema. Zodra je hier binnenstapt voel je je meteen thuis. De stijl is mooi en uitgerust met speelse details. Aan het hotel zit restaurant Hortus verbonden. De ultieme plek voor vegetarische en veganistische mensen, maar ook als je dit niet bent is het eten verrukkelijk.

Anna Paulownaplein 3

Hotel Court Garden - Eco Hotel

Het meest duurzame hotel van Nederland vind je aan één van de langste lanen van Nederland de Laan van Meerdervoort. Er wordt hier een 100% biologische ontbijt geserveerd en een fair trade kopje koffie of thee in de lounge.

Laan van Meerdervoort 96

Hotel Sebel - Stadshotel

Een driesterren stadshotel gelegen aan het Prins Hendrikplein. Oorspronkelijk was dit hotel opgedeeld in drie herenhuizen. Elke kamer is luxe ingedeeld en beschikt over een eigen badkamer.

Prins Hendrikplein 20