Design & Living

Chairs


 heeft in haar winkel een groot aanbod van antieke en vintage meubels: van Amsterdamse School tot Artifort , van 18e eeuws barok tot Scandinavisch design. Door in- en verkoop is er een steeds wisselend aanbod.
Herstoffering van de stoelen en sofa’s gebeurt in eigen atelier. Meubelstof en afwerking kunnen ter plekke uitgekozen worden.

 heeft voor de bekleding, maar ook voor de losse verkoop een zeer uitgebreide collectie meubelstoffen: exclusieve klassieke dessins, stoffen naar originele Jugendstilpatronen en strakke wollen stoffen voor design en moderne meubels.
Wij zijn dealer van Kvadrat, de Ploeg, Danish Art Weaving, Gudbrandsdalens, Svensson, Bute, Maharam, Sanderson / William Morris, Linwood, Designers Guild / Christian Lacroix, Nobilis, Prelle, Silvera, Fabricut, Backhausen, Zimmer + Rohde, Jab, Lelievre, Kenzo, Pansu, Rentmeister, Rubelli, Jim Thomson, Robert Allen, Pierre Frey, Boussac, Romo, Kirkby Design, Cassaro, Chivasso, Carlucci, Viva Vinyl e.a.

Gordijnen, inbetweens en blinds worden op maat gemaakt door ons gordijn atelier.  .heeft inmiddels een mooie collectie gordijnstoffen opgebouwd. Veel van de stoffen met dessin zijn zowel voor gordijn als voor meubelstoffering geschikt. Het gordijnatelier komt desgewenst opmeten, rails plaatsen etc.

Naast meubels en interieurstoffen verkopen wij in onze winkel ook bijzondere vloerkleden. De meeste kleden zijn van 100% scheerwol dat in verschillende strukturen en kleuren wordt geweven of geknoopt. Vergeleken met getufte kleden zijn de geweven kleden relatief laag in prijs. Alle kleden kunnen op maat worden geleverd.

In de meubelstoffeerderij van  worden stoelen en banken in opdracht gestoffeerd. Specialisatie is de herstoffering van antiek. Van de antieke meubels wordt het houtwerk gerestaureerd (met traditionele technieken en materialen). Vervolgens wordt het binnenwerk met behulp van singelband, koperen spiraalveren, crin vegetal en paardenhaar op de traditionele wijze opnieuw opgebouwd. Ook buisframe en design zitelementen krijgen een herstoffering volgens de oorspronkelijke methoden.

Zelf stofferen?  Bij    zijn de benodigde materialen, gereedschappen en natuurlijk meubelstoffen in de losse verkoop verkrijgbaar.

Zoutmanstraat 106
2518 GT Den Haag

T 070 363 1780
info@chairsdenhaag.nl
http://www.chairsdenhaag.nl/


Openingstijden
Maandag
-
Dinsdag
-
Woensdag
12.00 - 17.00
Donderdag
12.00 - 17.00
Vrijdag
12.00 - 17.00
Zaterdag
10.00 - 14.00
Zondag
-
Timeless Linen

Piet Heinstraat 56

Johnny Loco Store

Toussaintkade 72

De Huishoudwinkel

Piet Heinstraat 102

Atelier Cocotier

van Brakelstraat 108D

Uittenbosch Interior

Zoutmanstraat 12-a

Elvis & Otis

Prins Hendrikstraat 124

WNKL Den Haag

Piet Heinstraat 57

Chairs

Zoutmanstraat 106

Edwin Pelser - MUUTO BRAND STORE

Piet Heinstraat 115 -117 123 - 125

Watt Design

Laan van Meerdervoort 94a

WAUW

Piet Heinstraat 51a

Heering Office

Zoutmanstraat 32 + 34

Gomsa

Zoutmanstraat 6 A

Bierens Verf

Waldeck Pyrmontkade 676

Kemper Fietsen

Waldeck Pyrmontkade 454

Scooter Cor

Prins Hendrikstraat 66

Engelien de winkel

Piet Heinstraat 87

Edwin Pelser

Piet Heinstraat 123

Teximart Interieur

Piet Heinstraat 139