8 augustus 2017
Tuinrondleiding Vredespaleis incl. Picknick

Een paar keer per jaar kun je onder begeleiding van de tuinman- of vrouw de bijzondere historische tuin van het Vredespaleis in Den Haag bekijken. De wandeling voert je via de vijver en het rosarium naar de kweekkassen en wintertuin achter op het terrein. De tuinman vertelt je over de geschiedenis van het voormalige landgoed Zorgvliet, de bijzondere bomen en planten en de ideeën achter het tuinontwerp. Een unieke kans om meer te weten te komen over dit wereldberoemde gebouw!

Ter gelegenheid van het 5 jarig bestaan van het Visitors Centre, worden deze zomer op 8 augustus en 5 september rondleidingen met picknick aangeboden. Tijdens een rondleiding picknickt u -geheel biologisch- in de mooie tuin (bij regen: binnen). De picknick wordt verzorgd door café Blossom.

Kaarten kosten € 27,- en zijn hier verkrijgbaar: https://www.vredespaleis.nl/bezoek/tuinrondleidingen/

Kinderen t/m 10 jaar mogen gratis deelnemen aan de rondleiding. Voor kinderen is een minipicknick beschikbaar voor € 7,-, te betalen aan de kassa van het Bezoekerscentrum. Deze dient uiterlijk 3 dagen voor de gekozen datum besteld te worden door een e-mail te sturen naar reception@carnegie-stichting.nl.

Entree is enkel mogelijk op vertoon van een geldig legitimatiebewijs.

Foto: Arjan de Jager, Den Haag Marketing