19 december 2018
TINK - amazing shop windows

Light Edition

TINK verlicht Binnenstad Den Haag en maakt shoppen in de winter extra bijzonder! Vanaf zaterdag 8 december worden de winkeletalages in de Binnenstad van Den Haag weer omgetoverd tot prachtige kunstwerken en kan jij stemmen op jouw mooiste etalage. Deze zijn tot 1e kerstdag, 25 december, te bewonderen.

Vanaf zaterdag 8 t/m woensdag 19 december kan je hier stemmen op jouw favoriete winteretalage.

De zevende editie van etalagewedstrijd ‘TINK amazing shop windows’ staat dit jaar volledig in het teken van licht, in de breedste zin van het woord. Tijdens de winterperiode zal de stad op diverse plekken feestelijk verlicht worden. Denk aan kerstbomen en sfeerverlichting in de winkelstraten die bijdragen tot een sfeervolle binnenstad, maar ook een evenement als The Hague Highlights, waarbij het Kurhaus en de Ridderzaal letterlijk in de spotlights staan en met fascinerende videoprojecties tot leven komen. Reden temeer om met het thema ‘LIGHT’ de schijnwerper op de meest bekende winteretalagewedstrijd van het land te zetten en ondernemers uit te dagen om de mooiste, meest creatieve en inspirerende winkeletalage van Binnenstad Den Haag te creëren.

stemmen 

Stemmen op jouw mooiste etalage kan hier vanaf zaterdag 8 december 2018.

DE ETALAGEWEDSTRIJD

De etalagewedstrijd TINK start dit jaar op zaterdag 8 december en op donderdag 20 december worden de winnaars op de Royal Christmas Fair bekend gemaakt door wethouder Binnenstad Richard de Mos. Niet alleen een jury beoordeelt de etalages maar ook het publiek kan stemmen voor de publieksprijs. Winkelend publiek maakt daarnaast kans op shoptegoed t.w.v €150 door de verschillende routes door de Binnenstad te lopen en te stemmen.

Naast de publieksprijs is er ook de juryprijs. Deze wordt bepaald door de deskundige vakjury bestaande uit o.a. de winnaar van vorig jaar, de Bijenkorf, vertegenwoordigd door Sylvia Schutterop, manager Visual, Omroep West presentatrice Nicolette Krul en curator en mede-initiatiefnemer festival Masterly The Hague Nicole Uniquole.

VIND TINK

… en win mooie Prijzen!

Ook is dit jaar opnieuw het figuurtje Tinker Bell in één van de vele etalages te ontdekken en zij levert mooie prijzen op! Lees meer over deze wedstrijd

meer info: www.tinkthehague.com

2018-11/tink-wedstrijd