4 januari 2023
Muziek in de Mix

Oude en nieuwe muziek is verleden tijd! In de kerstvakantie gooien we muziek in de mix! Leer alles over samples en covers tijdens de gezelligste muziekmiddag bij Beeld & Geluid. Voor kinderen vanaf acht jaar met de (groot)ouders en begeleiders.

Bestaat er eigenlijk nog wel nieuwe muziek? Misschien luister jij wel naar dezelfde muziek als je ouders, zonder dat je het door hebt. Rock, jazz, hiphop, noem maar op: alle genres van alle tijden worden gemixt tot de grootste hits. Steeds meer liedjes van nu gebruiken namelijk stukjes uit oudere nummers, dat noem je samples. Er zijn ook artiesten die nummers van vroeger bewerken en opnieuw zingen, zij maken dan een cover. 

Maak je eigen samples, leer hoe je een songtekst schrijft, dans op de leukste muziek van vroeger en nu, of ga aan de slag met je eigen album cover. Kortom: één groot muzikaal feest voor jong en oud!

Wanneer: woensdagmiddag 4 januari 2023 vanaf 12:00 uur.

Aanbevolen leeftijd: 8-12 jaar en (groot)ouders/begeleiders

Tickets: €7,50 of €5,- met kortingskaart (CJP, Museumkaart, Ooievaarspas) via https://tickets.denhaag.beeldengeluid.nl/nl/kerstvakantie/tickets