8 februari 2018
Manifesteer jouw succesvolste jaar! - Instore event

Hoe zorg jij ervoor dat je plannen voor het komende jaar slagen? Wil je investeren in een verdiepingsopleiding, tijd voor jezelf, tijd om een nieuwe workshop of dienst te ontwikkelen, een boek te schrijven over jouw vakgebied? Wanneer ga je dit doen? En hoe plan je dit in voor je bedrijf?“
 

Een doel is een droom met een deadline.” – Napoleon Hill. Als zelfstandige ondernemer in het holistische circuit, zoals een masseur, therapeut, coach en /of yogadocent beslis je alles zelf. Dit is prettig maar het is ook fijn om te sparren met andere ondernemers over al je plannen.

Tijdens deze masterclass gaan we kijken naar wat je het afgelopen jaar hebt neergezet. Wat liep wel en wat werkte niet. Je gaat kijken naar je dromen en hoe je deze dromen, ook al lijken ze nog zo groot en gek, kunt ombuigen naar een doel en we koppelen er een deadline aan.
We maken een jaarplanning om te zorgen dat je door focus dit doel gaat halen aan de datum die jij hiervoor stelt. Je maakt hierdoor betere keuzes, leert beter nee zeggen als het niet bij je doel past en de kwaliteit van je plannen neemt toe.

Als je in de ochtend met Corine jouw plan en planning hebt gemaakt, dan ga je in de middag met Ira aan de slag om te leren hoe je jouw doelen moeiteloos gaat manifesteren. Alleen de juiste mindset bepaalt de weg naar een succesvol jaar. Waar zit jouw denken jou nog in de weg? Hoe buig je dit om? Hoe ben jij geprogrammeerd?

Met diverse zeer interessante oefeningen leer je hoe je jouw bewustzijn en onderbewustzijn inzet in jouw onderneming.

“Mind is a flexible mirror, adjust it, to see a better world“– Amit Ray

Aan het einde van de dag heb je een concreet plan voor het komende jaar waar al je doelen op staan en weet je welke kleine stappen je moet zetten om dit doel te behalen door middel van planning en jouw eigen prachtige manifestatie krachten.
De workshop wordt gegeven door Ira en Corine. 
Ira Nagel, eigenaresse van het eerste spirituele Namaste Café in Den Haag. Ze is helemaal thuis in het manifesteren en de wet van de aantrekkingskracht. 
Corine van Zoelen is De Yoga Business Coach en begeleidt yogadocente met het bouwen aan hun (online) yogabedrijf.

Kosten: 99 Euro (excl BTW) wanneer je voor 15 januari boekt. Daarna gaat de prijs omhoog naar 147 excl. BTW
Inclusief: jaarkalender op A1 formaat, koffie, thee en lunch.
Locatie: Namaste Café in Den Haag.
Aanmelden: info@namastecafe.nl of info@deyogabusinesscoach.nl