26 september 2017
Laat los en transformeer je leven - Instore event

Laat los en transformeer je leven! De geheimen van Feng Shui voor welvaart, liefde en succes.

Hoe je huis ingericht is, zegt veel over jezelf en over je leven. De inrichting van je huis bepaalt vaak al voor een groot deel hoe je je voelt en wat je energie is. De entree van je huis bijvoorbeeld zegt al heel veel over of er voldoende mooie positieve energie naar binnen kan stromen.
In een overvol huis met oude troep kan geen energie stromen. Liefde en geld kunnen hier niet naar binnen.
Dat wij niet per se blij worden van het hebben van veel spullen ontdekken steeds meer mensen. Met Feng Shui wordt veel aandacht besteed aan het creëren van ruimte in je huis door los te laten en op te ruimen zodat je hierdoor weer open staat voor nieuwe ervaringen die kunnen leiden tot liefde, welvaart en succes.

Tijdens deze mooie en interessante workshop leert Darina je alles over de geheimen van Feng Shui voor welvaart, liefde en succes en leert Ira je over letterlijk en emotioneel loslaten van het oude om te transformeren.

Leer hoe je je huis weer laat 'ademen' en hoe je licht, liefde en geld naar binnen laat.

Darina is afgestudeerd in Bouwfysica en gecertificeerd Feng Shui Professional. Ze verzorgt workshops, presentaties en geeft adviezen over de interieurinrichting. Neem voor meer info gerust een kijkje op haar website www.feng-shui-design.nl.

Opgeven via info@namastecafe.nl
Bijdrage: 25 euro p.p. inclusief lekkers en thee