19 oktober 2017
Interieur Workout - Instore event

De beste training voor het interieur! Een intensieve training onder leiding van een styliste/woonprofessional. Met de nieuwe 6PACK - formule. Succes verzekerd!

Interieur WorkOut

Tijdens deze intensieve training op donderdag 19 oktober 2017 van 18.00-22.00u in de designwinkel WATT aan de Laan van Meerdervoort 94A in Den Haag, ga je aan de slag met de nieuwe formule ‘Interieur 6PACK’ vormgegeven in een werkbroek. In zes stappen maak je samen met interieur styliste Vanessa Kervezee een persoonlijk interieurplan voor een ruimte in jouw huis. Aan het eind van de training ga je naar huis met een goed interieurplan. Succes verzekerd!

Interieur 6PACK

Om een goed interieurplan te maken, doorlopen je zes stappen. Deze stappen zijn overzichtelijk weergegeven in een persoonlijk werkboek. Aan bod komen: stijl, kleur, materiaal, ruimte en indeling en beleving. Iedere stap van de ‘Interieur 6PACK’ – formule is voorzien van een stukje theorie, heel veel tips en trucks en natuurlijk ga je zelf aan de slag.

Stel 4 uur lang al je vragen aan een professioneel interieurstyliste. Werk met een duidelijke en overzichtelijke werkmethode en ga naar huis met een interieurplan met duidelijk stappen in een handig werkboek. En als extra bonus krijgt iedere deelnemer een goodiebag!

Doe je mee?

Doe mee en laat je woonwens uitkomen. Je krijgt de beste training voor je huis en een flinke dosis inspiratie. Iedereen kan meedoen, maar vol is vol. De kosten per deelnemer zijn 59,95 euro.

De Interieur WorkOut is inclusief briefing vooraf, werkboek, koffie/thee met iets zoets, broodmaaltijd en goodiebag. Klik op deze link om je in te schrijven.

Datum: Donderdag 19 oktober 2017

Tijd: 18:00 – 22:00 uur

Locatie: WATT Design, Laan van Meerdervoort 94A in Den Haag