26 mei 2024
Flagship Market Prins Hendrikstraat/plein

Het is eindelijk tijd voor Flagship Market in de Prins Hendrikstraat en op het Prins Hendrikplein! De hele straat zal ademen in de sfeer van lente en nieuw leven.

Wat kun je verwachten op de Prins Hendrikstraat? Naast de gezellige 100 jaar oude nostalgische zweefmolen is er nog veel meer te beleven. Door de hele straat kun je genieten van gezellige muziek, ook op het plein! Verschillende eetkraampjes zoals churros, Griekse gerechten, ambachtelijke droge worsten, kaas en olie zijn binnen handbereik.

Laten we de knusse en charmante cafés, restaurants en winkels niet vergeten die Prins Hendrikstraat te bieden heeft, elk met hun eigen unieke en geheime wereld binnen. Deze binnenruimtes kunnen je de adem benemen, dus neem de tijd om alle schatten van Prins Hendrikstraat te verkennen. Wie weet ontdek je wel je nieuwe favoriete café of winkel!

Prins Hendrikstraat, een van de meest bekende hippe straten in Den Haag, geeft ook lokale ondernemers van harte welkom die zonder uitzondering bijzondere producten aanbieden. Hier kun je de meest gewilde vintage kleding , sieraden gemaakt met liefde voor iedereen, antieke meubels, kleding en accessoires van hennep, bamboe en andere duurzame/gerecyclede materialen vinden.

Dat is natuurlijk niet alles, maar we laten de rest graag aan jou over om zelf te ontdekken!

Locatie: Prins Hendrikstraat en plein

Van 11:00-18:00