3 november 2017
Openingsweekend COMM 3 - 4 - 5 november

Op vrijdag 3 november is het eindelijk zo ver: COMM opent haar deuren! Dat vieren we met verrassende mini-workshops, inspirerende live events en lekkere deuntjes. En jij bent uitgenodigd. Bezoek het museum tijdens het openingsweekend en ervaar de impact van communicatie. Bekijk hieronder het spetterende programma dat jou staat te wachten.

Speeddate workshops


In korte workshops van de COMM Academy ervaar je in 10 minuten de impact van communicatie. Op de wereld én op jezelf. Deze preview workshops krijg je cadeau bij een museumkaartje op zaterdag 4 en zondag 5 november:

  • Leren presenteren
  • Programmeren met robots
  • Nepnieuws maken en herkennen

Live event: Deep web


Zaterdag 4 november tussen 13:00 en 16:00 uur.
Online expert Jean-Paul Beukema neemt je mee in de duistere wereld van het Deep Web. De plaats die Google niet kan vinden en waar je geen sporen achter laat. Hoe duister is het daar eigenlijk? 


Live event: Zo creëer je een personality op social media


Zondag 5 november tussen 13:00 en 16:00 uur.
Tanja Kok was fotomodel en is tegenwoordig schrijfster en presentatrice. Én een social media persoonlijkheid. Wat houdt dat precies in en hoe creëer je zo’n personality? Dat legt ze je graag haarfijn uit.


Loungen op de beat


In de COMM Lounge vind je een fijn café en heerlijke loungebanken om lekker tot rust te komen. Je kan er heerlijk lunchen en gezellig borrelen. Neem een drankje en lounge op de beat! Op zaterdag 4 november draait DJ Ome Steef relaxte deuntjes, van Soul tot Jazz en van R&B tot Latin. Zondag 5 november zorgt DJ Alex Montoya voor een swingende sfeer met obscure plaatjes die de juiste snaar raken. Laat je verrassen!Dé plek waar je communicatie ervaart


COMM is het vernieuwde Museum van Communicatie. Dé plek waar je de impact van communicatie zelf ervaart. COMM is een museum, maar ook veel meer dan dat. Je kunt er ontdekken, leren, loungen, flexwerken, lunchen en rustig de krant lezen onder het genot van een heerlijke cappuccino. Elke woensdagavond is er een bijzonder COMM Live event en we hebben workshops & trainingen voor iedereen! Van basisschool leerling tot communicatie professional: COMM laat je de impact van communicatie ervaren.

Ontdek het zelf tijdens het openingsweekend! 3, 4 en 5 november van 10:00 tot 19:00 uur.

Koop je kaarten direct online >