Doe mee met de ondernemersvereniging

Ondernemersvereniging BIZ Zeeheldenkwartier
DE BIZ IS VAN, VOOR EN DOOR ONDERNEMERS

In 2012 is de vereniging opgericht voor en door ondernemers in de Prins Hendrikstraat en Prins Hendrikplein, Zoutmanstraat, Piet Heinstraat en Piet Heinplein om gezamenlijk te investeren in de kwaliteit van het winkelgebied.

Ben jij ondernemer in het BIZ gebied Piet Heinstraat en -plein, Zoutmanstraat, Prins Hendrikstraat en -plein? Dan ben jij  verplicht BIZ-bijdrageplichtig en betaalt € 250 per jaar.  De verplichte bijdragen voor de BIZ worden geïnd door de gemeentelijke belastingdienst. Voor meer informatie zie: https://www.denhaag.nl/nl/in-de-stad/ondernemen/bedrijveninvesteringszone-biz.htm 
Daarnaast kan je lid worden van de vereniging. De kosten zijn vastgesteld op € 0 bijdrage per jaar. Door lid te worden krijg je zeggenschap over de besteding van het budget. 

Val je niet in het BIZ gebied, dan kan je je opgeven voor de website en online promotie op facebook en instagram. De promotiekosten à € 250 per jaar kan worden over gemaakt op de bankrekening ten name van ondernemersvereniging BIZ Zeeheldenkwartier: Rabobank: NL45RABO0300603797 o.v.v. bedrijf, adres, telefoonnummer, contactpersoon. 

De vereniging BIZZ betaalt uit de bijdragen de activiteiten om de economische ontwikkeling in het Zeeheldenkwartier te bevorderen:

  • Marketing van het winkelgebied. Dit is niet onopgemerkt gebleven en Zeeheldenkwartier is tot winnaar uitgeroepen van de NRW Marketingprijs 2014. Het winkelgebied is nu één van de hipste van Den Haag, met mooie panden, bijzondere winkels, eigenzinnige en creatieve ondernemers, zonnige terrasjes èn goede horeca
  • Online zichtbaarheid van het winkelgebied èn de ondernemers verbeteren door een mobiele website, het gebruik van SEO, een Facebook pagina (meer dan 10.000 volgers) en Instagram (meer dan 6000 volgers).
  • Promoten en ondersteunen van activiteiten en evenementen georganiseerd door de leden zoals instore events of een WoonWeek, Designkwartier, Proef de Wijk, Winterlicht, BuurtBios
  • Het bestuur is een spreekbuis richting gemeente door gesprekken te voeren en aan te zitten in verschillende overleggen.
  • Interne nieuwsbrieven en leden activiteiten
  • Uitstraling van het winkelgebied verbeteren door bijdrage te leveren aan een schoon en veilig winkelgebied.
  • Verminderen van leegstand, steeds meer winkels vestigen zich in de winkelstraten.

Onze missie en visie

Onze missie is om de drie winkelstraten binnen ons gebied verder te versterken met een mix van bijzonder aanbod: food, vintage en design. Met een mix aan (re)creatieve bedrijven, huisartsen, apothekers, makelaars, en andere aan consument gerichte dienstverlening. Naast elkaar in het hart van de wijk. Maar ook om het woon-winkelgebied aantrekkelijk, groen, autoluw en goed verlicht te maken door een gezamenlijke inspanning van ondernemers én gemeente in de verbetering van de fysieke kwaliteit van de openbare ruimte en het leefklimaat.

Onze visie is om het meest duurzame en aantrekkelijk ondernemersgebied van Den Haag te worden tussen de binnenstad en ‘De Fred’.

Heeft u een winkel of bent u gevestigd in het Zeeheldenkwartier en staat u nog niet op deze website? Registreer nu en doe mee!

Over mijn bedrijf

Foto

Contactgegevens

Overig