De sites van het Zeeheldenkwartier zijn sinds maart 2017 samengevoegd in deze website. Ben je toch op zoek naar de oude site van Zeeheldenkwartier.nl?

Naar de oude Zeeheldenkwartier.nl

1 2 3


Zelfs de ervaren Zeeheld wordt verrast

Gelegen aan de rand van de Haagse binnenstad is het Zeeheldenkwartier één van de gezelligste stadswijken van Den Haag. Door de grote saamhorigheid tussen inwoners en ondernemers, heeft dit gebied inmiddels honderden fans. Iets waar wij elke dag weer trots op zijn!

Deel jouw ervaringen met #zeeheldenkwartier

Komt dat zien!

WOELIGE WOONWEEK 10-17 OKTOBER 2020

Ontdek de speciale zaken van het Zeeheldenkwartier tijdens de https://www.woeligewoonweek.nl/. Van vintage tot design, van advies tot inrichting, van boeken tot meubels. Neem een kijkje in de kombuis van de ondernemer òf ontdek de verhalen achter de producten. Zo ontmoet je in een korte video de ondernemer of zie je hoe een product wordt gemaakt.

Vandaag komen wij naar jou toe en morgen bepaal jij de koers!

Een greep uit alle evenementen

Elke week is er wel een markt, festival of instore event te bezoeken. Het bekendst is het jaarlijkse Designkwartier. Deze route loopt langs ruim vijftig gevarieerde locaties zoals pop-up stores, galeries en musea. Gedurende het jaar zijn er ook culinaire evenementen, zoals Proef de Wijk.

Bekijk de agenda!
1 2 3 4