Amuletta Multimedia


Tussen de juwelen en accessoires in de etalage flirten twee katten vaak breeduit met de voorbijganger. Daarachter bevindt zich de atelierwinkel in huiskamer achtige sfeer. Hier werkt en woont Anneke Mulder, Beeldend Kunstenaar in Film en Fotografie.

 

De Sieradenlijn is voortgekomen uit het feit dat zij zelf de verleiding van juwelen niet kan weerstaan. Deze lijn is het beste te omschrijven als Statement juwelen, opvallend, apart en uitgesproken met echte edelstenen en half-edelstenen zijn een ode aan de natuur! Zij importeert uit alle werelddelen en werkt nauw samen met kunstenaars die sieraden en accessoires maken.

 

Uniek in Nederland zijn de IJslandse vissenlederen handtassen, Iphone en Ipad-hoesjes en cardholders. Naar wens kunt u met de maker een ontwerp naar eigen wens laten maken en dat tegen een super redelijke prijs. En dit geldt ook voor de prachtige zoetwaterparels! Parels van 3mm tot 12mm doorsnee. Nieuw in de collectie zijn de fotojuwelen en foto-tegels. Uw eigen persoonlijke foto met of zonder tekst op een tegel van 10 x10 cm. Dit is een erg populair product voor een kado. Een verjaardag, een jubileum of gewoon voor uzelf! Ook een halsketting met hanger of een broche behoort tot de mogelijkheden. We blijven ons gewoon vernieuwen.

 

U bent altijd welkom en schroom niet om aan te bellen!

Piet Heinstraat 63
2518 CC Den Haag

T 0624813320
anneke.ipad@gmail.comOpeningstijden
Maandag
-
Dinsdag
-
Woensdag
11.00 - 18.00
Donderdag
11.00 - 18.00
Vrijdag
11.00 - 18.00
Zaterdag
11.00 - 18.00
Zondag
-